top of page

Col·laboració amb creu roja Xàtiva.

La Junta local fallera ha aplegat a un acord amb la creu roja de Xàtiva, per col·laborar amb aquest col·lectiu que tant aporta a la nostra ciutat.

És per això, que el passat 6 de Novembre , la Fallera Major de Xàtiva, Laura Martí i les seues dames d’honor amb la companyia de diferents membres de l’executiva, varen estar presents a la seu de creu roja, per tal d’ajudar a la descàrrega dels aliments, que es reparteixen a la nostra ciutat a les persones que ho necessiten.

Aquesta col·laboració continuarà el pròxim 1 de Desembre, on tindrà lloc el dia de la bandereta, que des de fa anys, organitza aquest col·lectiu, on les falleres majors de Xàtiva, les dames i acompanyants, així com les falleres majors i presidents de les diferents comissions de la ciutat, aniran pels carrers de Xàtiva amb vidrioles, per tal de recaptar diners per a les properes campanyes destinades als xiquets i xiquetes, que organitza creu roja Xàtiva.

Aquesta campanya començarà a les 10h a l’Albereda Jaume I de Xàtiva fins a les 13h aproximadament.

Així, que si el pròxim 1 de Desembre, veus a gent amb els distintius de creu roja, no dubtes en col·laborar, ja que entre tots aconseguirem crear un món millor.

0 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page