top of page

Exaltació Fallera Major Xàtiva Laura Martí i Sanz

El passat dissabte al Gran teatre va tenir lloc l’acte d’exaltació de Laura Martí i Sanz com a Fallera Major de Xàtiva així com de les seues dames d’honor.

L’acte va començar amb totes les comissions desfilant pels carrers de la ciutat fins a recollir Laura del seu domicili per dirigir-se tots junts en comitiva fins a l’ajuntament, on va ser rebuda per l’Alcalde de la ciutat, Roger Cerdà i la regidora de Falles Lena Baraza per tal de fer-se la foto de família amb les falleres majors i presidents de les falles, així com per les diferents delegacions que ens visitaren.


Arribava el moment més esperat de la nit on acompanyada per les 21 salves d’honor, Laura Martí desfilava fins a l’escenari per rebre de mans de l’alcalde la banda i insígnia que l’acreditava com a la màxima representant dels fallers xativins.

Posteriorment fou el torn de les representants de cadascuna de les comissions de la ciutat que volien acompanyar Laura en un dia tan especial per a ella, rendint també pleitesia la Fallera Major d’Alzira i la seua cort, la Fallera Major de Picanya i els representants de Jumilla.


Al següent enllaç, pots vore les fotos de l’acte.

https://photos.app.goo.gl/F4b9rrHZVJyXbw8f7

#juntsmolemmés #laura #falles2019 #exaltació #comissions

3 visualizaciones0 comentarios
bottom of page