top of page

Exaltacions Falleres Majors Xàtiva.

Aquest cap de setmana, tindran lloc les exaltacions de les Falleres Majors de Xàtiva i les seues corts d’honor al gran teatre de Xàtiva.

Dissabte 26 a les 20h, serà el torn de Laura Martí i Sanz, qui rebrà la banda que l’acreditarà com a Fallera Major de Xàtiva així com també de la seua cort d’honor, Carla González, Laura Casamayor, Laura García i Mireia Vidal, de segur que serà un dia ple d’emocions i de sentiments a flor de pell. No faltaran a aquesta cita tan important les falleres majors de les diferents comissions de la ciutat. La comitiva encapçalada per les falles és dirigirà a casa de Laura a les 18:30h eixint des de la plaça de la trinitat, posteriorment a les 19h tindrà lloc la recepció oficial i foto de família a les portes de l’ajuntament.

Diumenge 27 a les 18h, serà el torn dels més menuts qui agafaran el relleu de l’exaltació, ja que serà Carmen Pavia i Solves qui rebrà de mans de l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà la banda que acreditarà Carmen com a Fallera Major Infantil de Xàtiva, la qual no estarà sola sinó molt ben acompanyada per la seua cort, Carmen, Paz, Daniela, Pilar i els acompanyants, Jose Luis, Guillem, Alfonso, Guillem i Álvaro a més a més de tots i cadascun dels representants infantils de les falles de Xàtiva, el dia començarà a les 16:30h amb una desfilada pels carrers de la ciutat fins a recollir a Carmen del seu domicili fins aplegar al gran teatre, fent una parada a les portes de l’ajuntament per rebre oficialment tots els convidats i comissions.

Aquests dos actes estan marcats en roig al calendari de tots els fallers, donat que les seues màximes representants ja tenen tots els distintius que les acrediten com a tal.

Si vols acudit a alguna de les exaltacions, acudeix al gran teatre el dia d’aquestes.

4 visualizaciones0 comentarios

Komentáře


bottom of page