top of page

III concurs nacional pasdobles falles Xàtiva

El 17 de Febrer a les 18h al gran teatre de Xàtiva, tindrà lloc el III concurs nacional de pasdobles fallers de les falles de Xàtiva, organitzat per la junta local fallera i la societat musical la primitiva setabense amb la colaboració de la regidoria de teatre.

Al mateix s’interpretaran diferents pasdobles per part de la musica vella i els 4 pasdobles finalistes d’on ixirà per una banda un primer premi que rebrà el nom de LAURA MARTÍ I SANZ, fallera major de Xàtiva 2019 que serà escollit per un jurat expert d’entre els finalistes i per altra banda un altre primer premi amb el nom CARMEN PAVIA I SOLVES, fallera major infantil de Xàtiva 2019, sent aquest escollit entre el públic asistent.

Aquest concurs consta ja de 6 peçes musicals guanyadores dels concursos d’edicions anteriors i 2 pasdobles escollits l’any 2016, tots 8 tenen com a nom el de les falleres majors de cadascun dels anys que ha estat realitzat el concurs, sent el mateix una aposta de la junta local fallera per la cultura i la música de la nostra ciutat.

Si vols acudir a aquest concert tan sols has de comprar la teua entrada a la casa de la joventut o casa de la cultura des de el proper dimarts 5 de febrer a 5€

3 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page