top of page

Presentem els presentadors de les presentacions de les Falleres Majors de Xàtiva 2023


Revelem el segon secret relacionat amb les presentacions de les Falleres Majors de Xàtiva per a l'any 2023. Aquest secret és, el referent als presentadors d'aquests actes. Ambdues persones són naturals de Xàtiva i procedents de famílies amb un llarg recorregut faller.


El presentador de l'exaltació de Laura Hernández com a Fallera Major de Xàtiva serà Jose Luis Lagardera. Faller de bressol de la comissió Avinguda Selgas i amb una gran relació amb la vessant cultural de la nostra festa com ho demostra la seua relació amb diverses associacions com l'Associació Amics del Mestre Ortifus o l'Associació d'Estudis Fallers de Xàtiva, a més d'haver format part de l'executiva de la Junta Local Fallera de Xàtiva entre el 2014 i el 2018. Dins de l'àmbit professional, és graduat en periodisme per la Universitat de València i treballa actualment al gabinet de premsa de l'Ajuntament de Xàtiva.


La presentadora de l'exaltació de Noa Esplugues com a Fallera Major Infantil de Xàtiva serà Martina García. Fallera de bressol de la comissió Avinguda Murta - Acadèmic Maravall, on va ostentar els càrrec de Fallera Major Infantil els anys 2020, 2021 i 2022 coincidint amb Noa durant el desenvolupament del mateix càrrec a la seua comissió. Actualment, estudia 3r de secundària a l'IES Josep de Ribera de la nostra localitat.


Com ja ve siguent habitual els últims anys a les presentacions de les Falleres Majors de Xàtiva, les entrades tindran un donatiu d'1€ destinat a les associacions Aspromivise i Gent de la Consolació.

446 visualizaciones0 comentarios

Commenti


bottom of page