top of page

Activitats nadalenques

Aquests nadals han estat intensos per als fallers i les falleres de Xàtiva, donat que han realitzat diferents berenars infantils, per fer entrega de les seues missives a les seues majestats d’orient, a més a més, la junta local fallera ha organitzat diferents activitats.

El passat 29 de Desembre, es va realitzar una excursió a la ciutat del joguet, Ibi on es va visitar el museu d’aquesta localitat, referent en la fabricació dels joguets. Al voltant de 120 persones varen gaudir de l’evolució dels joguets no sense abans pegar un mosset als jardins d’aquesta ciutat.

També en aquest dia la Fallera Major de Xàtiva, Laura Martí i les seues dames d’honor, van estar presents al campionat de truc organitzat per junta central fallera, on les falles de Xàtiva, van estar representades per la comissió de República Argentina, actual campiona d’aquesta modalitat als jocs de saló.

El 2 de gener  es va realitzar la primera reunió al museu faller, amb els representants, falleres majors i presidents infantils de les comissions de la ciutat, per tal de conéixer les seues inquietuds i la seua visió del món faller, posteriorment varen visitar un Betlem gegant d’un conegut faller de la falla Mercat.


2 visualizaciones0 comentarios

Commenti


bottom of page