top of page

S’aprova el projecte de remodelació del Museu Faller de Xàtiva

La mesa de contractació de l’Ajuntament de Xàtiva ha aprovat el projecte de reforma del Museu Faller de Xàtiva amb un cost de 32.522’82€.

El Museu Faller de Xàtiva, pertanyent a la Xarxa de Museus Fallers de la Comunitat Valenciana, sofrirà la seua primera remodelació des de la seua inauguració en febrer de 2015. Una remodelació que actualitzarà l’espai, dotant-lo de més zones d’exposició i una sala de projeccions per endinsar-nos a l’història de les Falles a Xàtiva. A més, es canviarà el paviment tant de la planta baixa com de l’entresol.

Jesús González, president de la Junta Local Fallera de Xàtiva, ha declarat que “considerem que és una gran notícia per la qual hem treballat durant molts mesos colze a colze amb l’Ajuntament, per poder donar-li una nova imatge al museu faller per tal que siga més atractiu per al turisme de la ciutat. Aquest museu fou inaugurat en 2015 i una vegada va entrar a formar part de la Xarxa de Museus Fallers i visitant els diversos museus que la conformen, consideràvem oportú donar-li una nova imatge. Esperem que aquesta reforma, tan sols siga un primer pas per fer d’un museu comú un museu pioner. Agraïr a l’ajuntament i a la Regidoria de Falles, l’esforç per poder portar a terme aquesta reforma”.

A banda, hui s’ha publicat al Butlletí Oficial de la Província de València l’anunci sobre l’extracte de la convocatòria d’ajudes per al sector econòmic lligat a les Falles dins del nostre municipi. Una subvenció destinada als artistes fallers, indumentaristes i pirotècnics de Xàtiva, i que es podrà demanar a través de la seua electrònica de l’Ajuntament de Xàtiva a partir de demà.

13 visualizaciones0 comentarios
bottom of page