top of page

SECCIONS FALLES 2019.

En l’última assemblea general ordinària de presidents, es varen donar a conèixer la composició de les diferents seccions, per als monuments de les falles 2019.

Els resultats de les mateixes és el següent:

SECCIONS FALLES  2019

SECCIÓ ESPECIAL.COMISSIÓESPANYOLETOFERROVIARIARAVALREPUBLICA ARGENTINA

SECCIÓ PRIMERA COMISSIÓSANT JORDIBENLLOCH ALEXANDRE ViéMURTA AC. MARAVALLMOLINA CLARET

SECCIÓ SEGONACOMISSIÓVERGE CARMEJOAN RAMON JIMENEZABU MASAIFASANT FELIUSELGAS I PLANAS TOVAR

SECCIÓ TERCERACOMISSIÓCORTS VALENCIANESPASSEIG CARDENAL SERRAMERCATEL CID PLAÇA TRINITATTETUANT PORTA ST FRANCESCSANT JAUME

SECCIONS FALLES  INFANTILS 2019

SECCIÓ ESPECIALCOMISSIOVERGE CARMESELGAS I PLANAS TOVARESPANYOLETOFERROVIARIAABU MASAIFAMOLINA CLARET

SECCIÓ PRIMERACOMISSIOMURTA AC. MARAVALLRAVALREPUBLICA ARGENTINABENLLOCH ALEXANDRE ViéSANT JORDI

SECCIÓ SEGONACOMISSIOPASSEIG CARDENAL SERRAJOAN RAMON JIMENEZEL CID PLAÇA TRINITAT

SECCIÓ TERCERACOMISSIOCORTS VALENCIANESMERCATSANT JAUMESANT FELIUTETUANT PORTA ST FRANCESC

En vista d’aquests resultats, podem dir que les falles de Xàtiva, estem d’enhorabona, ja que per 3 anys consecutiu el preu dels monuments a les falles de Xàtiva, s’ha vist incrementant, tant per a monuments grans com per a monuments infantils.

Són més de 300.000€, els que les comissions falleres de la ciutat , destinen dels seus propis pressupostos , a la senya d’identitat de tots els fallers, els monuments, fet rellevant que fa que a poc a poc, les falles de Xàtiva recuperen el seu lloc dins de la comunitat valenciana en aspectes monumentalistes.

Les falles de secció especial destinen més de 100.000€, als seus monuments, mentre que a secció primera i segona, són més de 40.000€ cadascuna de les seccions, sent secció tercera on s’inverteixen al voltant de 30.000€.

Pel que fa a les falles infantils, les comissions destinen més de 40.000€ a la seua secció especial20.000€ a secció primera, i al voltant de 8000€, tant a secció segona com tercera.

Les falles de Xàtiva, han incrementat en mes de 30.000€, respecte del total dels pressupostos de l’any anterior i 50.000€ respecte de les falles de 2017.

Les bones notícies per a les falles de Xàtiva no finalitzen, ja que per primera vegada a les falles infantils, són 6 les comissions que lluitaran pel màxim guardó.

1 visualización0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page