top of page

Calendari dels Jocs de Saló 2022

Actualizado: 10 jul 2022


Amb l'arribada de l'estiu, tornen els tornejos dels jocs de saló de les Falles de Xàtiva al bar El Mocho, situat a l'avinguda de Selgas.


Aquests tornejos són un reflexe de la importància que tenen els jocs de taula tradicionals per fer germanor entre les diverses comissions de la ciutat i, inclús, dins d'una pròpia falla.


Com a cada torneig organitzat per la Junta Local Fallera de Xàtiva, hi han unes bases que regulen el bon funcionament de cada partida i dels tornejos, en general. En breus podreu trobar aquestes bases a l'apartat de "Secretaria virtual" de la nostra pàgina web. No obstant això, a continuació fem un recordatori de les normes principals d'aquests tornejos:

  • Les partides comencen a les 22:15 hores i hi haurà un temps d'espera fins les 22:30 hores. En el cas de no presentar-se o arribar més tard de les 22:30, la partida es donarà per perduda per un resultat de 3-0.

  • Totes les partides es pararan a les 1:00 hores, indiferentment de si ha acabat o no.

Els jocs de saló que hi han aquest any són els de truc, dominò, bac, manilla, escacs i parxís. Per als tornejos d'escacs i manilla els guanyadors es decidiran a través d'una classificació única, mentre que a la resta de tornejos hi haurà una fase de grups i una fase eliminatòria que començarà el proper 4 d'octubre, on passaran els quatre primers classificats de cada grup.


Per últim, per a poder visualitzar el calendari dels Jocs de Saló 2022 s'ha creat una pàgina exclusivament per a la seua visualització, que s'anirà actualitzant amb els resultats de cada partida al següent dia.

374 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page