top of page

Cinc falles de Xàtiva competiran en secció Especial tant en cadafals grans com en infantils

Actualizado: 26 jul 2023

La Junta Local Fallera compta amb cinc nous integrants

La Junta Local Fallera ha fet publiques les seccions per a les Falles 2024, en les quals concursaran les comissions de la ciutat.


En la secció Especial dels cadafals grans (a partir de 18.035,97 euros) seran cinc les comissions que competiran en 2024, totes elles repetint la seua participació respecte al present any 2023. Seran les falles de Raval, Abú Masaifa Plaça

Espanyoleto, República Argentina i Ferroviària.


A la secció Primera (12.375,34 € - 18.035,96 €) torna la falla Sant Jordi després d’un any a la màxima categoria, i ho farà competint amb les falles Molina-Claret i Sant Jaume. A la secció Segona (8.085,09 € - 12.375,33 €) hi haurà cinc falles: Sant Feliu, Murta-Maravall, Plaça del Mercat, Joan Ramon Jiménez i Benlloch Aleixandre VIé; mentre que a la secció Tercera (fins 8.085,98 €) es trobaran altres cinc comissions: Corts Valencianes, Avinguda Selgas i Adjacents, El Cid-Plaça de la Trinitat, Tetuan Porta de Sant Francesc i Verge del Carme.


Pel que fa a les falles infantils, a la secció Especial (a partir de 6.325,05 euros) es trobaran Raval, Plaça Espanyoleto, Abú Masaifa, Ferroviària i Benlloch Aleixandre VIé –aquestes dues últimes celebrant el seu 50º aniversari-; mentre que a la secció Primera competiran quatre cadafals: República Argentina, Molina-Claret, Avinguda Selgas i Sant Jordi.


La secció Segona infantil (de 2.530,01 fins 4.426,29 €) estarà composta per les falles Sant Feliu, Murta-Maravall i Sant Jaume; i el gruix es trobarà a la secció Tercera (fins 2.530€) amb sis comissions: Corts Valencianes, el Cid-Plaça de la Trinitat, Tetuan Porta de Sant Francesc, Plaça del Mercat, Joan Ramon Jiménez i Verge del Carme.


Nova Junta

També ha començat a treballar la Junta Local Fallera, que compta aquest any amb cinc noves incorporacions. José Luis Lagardera (falla Avinguda Selgas) serà el nou vicepresident Segon de Cultura mentre que Amparo Vidal (falla Espanyoleto) realitzarà les funcions de Delegada de Protocol. Com a delegades de Festejos s’incorporen Mar Llorens (falla Sant Jordi) i Marta Sánchez (falla Joan Ramon Jiménez), mentre que Alejandro Agustí (falla Avinguda Selgas) serà l’encarregat de la delegació de Comunicació i Xarxes Socials.


Serà el segon any de Celia Gorrita al capdavant de la Junta Local Fallera de Xàtiva. Continuaran els vicepresidents 1er de Protocol Alberto Ordiñana (falla Espanyoleto), 3er Econòmic Jorge Sánchez (falla Joan Ramon Jiménez) i 4art de Festejos José Luis Llorens (falla Sant Jordi); i també ho faran la Secretària Yolanda Pérez (falla Joan Ramon Jiménez), el Sotssecretari Juan Esteve (falla Espanyoleto), el Tresorer Pablo Balaguer (falla Abú Masaifa), el Comptador i Delegat de Jocs de Saló Sebastián Cruzans (falla Murta Maravall) i la Delegada de Llibret Carmen Anaya (falla Abú Masaifa).

500 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page