top of page

Concert i bases concurs pasdobles fallers falles 2020

El 15 de desembre al gran teatre de Xàtiva, tindrà lloc el IV concurs de pasdobles fallers ciutat de Xàtiva falles 2020, organitzat per la junta local fallera i la societat musical “la primitiva setabense” de Xàtiva i amb la col·laboració de l’excm. ajuntament de Xàtiva i la regidoria de falles i gran teatre.

Aquest concert va nàixer amb la finalitat de dotar a la ciutat de Xàtiva de peces musicals exclusives i que foren un referent en l’àmbit nacional, donat que a les edicions anteriors, s’han presentat obres de diferents punts del territori nacional.

Les obres presentades seran analitzades i valorades per un jurat expert i seleccionat per a l’ocasió que escolliran 4 peces finalistes d’entre les presentades que són les que interpretarà la música vella al gran teatre el 15 de desembre de les quals 2 seran les guanyadores i passaran a rebre el nom de les falleres majors de Xàtiva, Patricia Viñes i Marives Puchades, sent el primer d’ells escollit pel jurat expert i el segon per votació popular.

Per poder consultar les bases, cal clicar el següent enllaç:concurs pasdobles .

Per fer entrega de les obres, pots fer-ho al telèfon 665 69 77 89 (whassap) o per correu jlfxativa@gmail.com, per concretar un horari per entregar les mateixes al museu.

Les entrades estaran a la venda el pròxim 11 de Novembre a la casa de cultura, seu de la música vella o casa de cultura i el dia del concert al gran teatre de Xàtiva.

2 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page