top of page

Concert i bases del V Concurs Nacional de Pasdobles Fallers Ciutat de Xàtiva - Falles 2023

Actualizado: 19 oct 2022



El 22 de gener al Gran Teatre de Xàtiva, tindrà lloc el V Concurs Nacional de Pasdobles Fallers Ciutat de Xàtiva - Falles 2023, organitzat per la Junta Local Fallera de Xàtiva i la Societat Musical "La Primitiva Setabense" i amb la col·laboració de l'Excel·lentíssim Ajuntament de Xàtiva.


Aquest concert va nàixer amb la finalitat de dotar a la ciutat de Xàtiva de peces musicals exclusives i que foren un referent en l’àmbit nacional, donat que a les edicions anteriors, s’han presentat obres de diferents punts del territori nacional.


Les obres presentades seran analitzades i valorades per un jurat expert i seleccionant, per a l’ocasió, 4 peces finalistes d’entre les presentades que són les que interpretarà la Primitiva Setabense al Gran Teatre el 22 de gener, de les quals 2 seran les guanyadores i passaran a rebre el nom de les Falleres Majors de Xàtiva, Laura Hernández i Noa Esplugues, sent el primer d’ells escollit pel jurat expert i el segon per votació popular.


Pots descarregar les bases del Concurs al següent enllaç:

Bases V CONCURSO NACIONAL PASODOBLES FALLEROS. XÀTIVA
.pdf
Download PDF • 1.03MB

Per fer entrega de les obres, al correu jlfxativa@gmail.com, per concretar un horari per entregar les mateixes al Museu Faller de Xàtiva.



115 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page