top of page

Concursos portadelles, postal nadalenca i narrativa.

CONCURS DE POSTALS NADALENQUES

La JLF de Xàtiva convoca el concurs de postals nadalenques amb les següents

bases: 1. Podrà participar tot aquell xiquet menor de 12 anys i veí de Xàtiva. 2. El tema i la tècnica serà lliure, encara que farà referència al Nadal Xativí. Ha d’estar pintat en suport flexible (paper, tela, etc.). Apart dela qualitat artística dels treballs es tindrà en compte pel jurat les referències a la ciutat, la originalitat i idoneïtat per al fi a que es dediquen com felicitació nadalenca de la J.L.F. de Xàtiva, al desembre del 2018.

3. Format de la postal. Din-A5, (la meitat d’un A4), en forma vertical​.

A5 en format vertical

1. Llegenda de la postal: Bon Nadal! J.L.F. Xàtiva 2018​. 2. Els originals es presentaran pel sistema de plica, és a dir, sense  firma amb lema darrere que els identifica. S’ajuntarà un sobre tancat amb la referència al mateix lema i dins del qual es farà constar el nom, edat, adreça i telèfon de l’artista i la comissió o col·legi (si cal). El nom de l’autor no figurarà a l’exterior del sobre o del treball, en cas contrari aquest quedarà desqualificat. 3. Els treballs seran entregats personalment, per agència o correu fins el dia 15 de Octubre de 2018 a la seu de la Junta Local Fallera de Xàtiva, ubicada al c/ Montcada 32 De Xàtiva, edifici de museu faller. Aquesta seu estarà oberta al públic els dilluns i dijous de 20,30 a 21,30 hores.

4. També es pot sol·licitar horari, per correu, jlfxativa@gmail.com 5. S’estableix un únic premi (es lliurarà diploma a l’autor i comissió i un altre a l’autor i Col·legi que el presente). 6. L’acta del jurat amb els guanyadors serà pública. L’organització es posarà en contacte telefònic i/o postal amb els guanyadors. 7. La Obra premiada quedarà en propietat de la Junta Local Fallera, que es reservarà el dret de la seva edició, sempre que es considera necessari, perdent l’autor tots els drets que sobre el mateix poguera ostentar. 8. Els originals no premiats podran ser recollits al Museu Faller, ubicat al c/ Montcada 32 De Xàtiva, pels autors durant un mes a comptar des de la cloenda de l’exposició. En cas contrari quedarán a disposició de la Junta Local Fallera de Xàtiva. 9. Els treballs presentats seran exposats a la sala d’exposicions de la Casa de la Cultura, des del 19 d’Octubre fins el 31 d’Octubre de 2018, de 10.00 a 21,30 hores. 10.Totes aquelles qüestions que no estiguin reflectides en aquestes bases, seran resoltes per la comissió de cultura de la Junta Local Fallera de Xàtiva. 11.El jurat estarà format per tres persones idònies per a tal fi i serà designat per la Junta Local Fallera de Xàtiva. 12.La presentació de treballs a aquest premi suposa la total acceptació de les seves bases, així com la decisió del jurat, que serà inapel·lable. 13.Les bases del present concurs es poden consultar a la pàgina del facebook de la junta local fallera i a la web de la mateixa, www.fallesxativa.es

CONCURS DE NARRATIVA CURTA

La JLF de Xàtiva convoca el concurs de narrativa curta amb les següents bases: 1. Podrà participar tot aquell xiquet menor de 14 anys , amb una sola obra, escrita tant en valencià com en castellà. 2. El tema farà referència a qualsevol aspecte del món de les Falles. 3. Els treballs presentats han de ser originals i inèdits, (no premiats en altres concursos) 4. L’extensió de les obres no excedirà dels 5 fulls A4. S’aconsella l’enviament amb lletra Arial (12), escrits a una cara i a doble espai, incloent el títol. 5. Els originals es presenten signats amb pseudònim. S’ajuntarà un sobre tancat amb la referència al mateix pseudònim i dins del qual es farà constar el nom, edat, adreça i telèfon de l’autor i la comissió o col·legi (si cal). El nom de l’autor no figurarà a l’exterior del sobre o al treball, en cas contrari aquest quedarà desqualificat 6. Els treballs seran entregats personalment, per agència o correu fins el dia 15 de Octubre de 2018 a la seu de la Junta Local Fallera de Xàtiva, ubicada al c/ Montcada 32 De Xàtiva, edifici de museu faller. Aquesta seu estarà oberta al públic els dijous de 20,30 a 21,30 hores. 7. S’estableix un únic premi (es lliurarà diploma a l’autor i comissió o Col·legi que el presente). 8. L’acta del jurat amb els guanyadors serà pública. L’organització es posarà en contacte telefònic i/o postal amb els guanyadors. 9. La obra premiada quedarà en propietat de la Junta Local Fallera, que es reservarà el dret de la seva edició, i traducció al valencià, sempre que es considera necessari, perdent l’autor tots els drets que sobre el mateix poguera ostentar. 10.Els originals no premiats podran ser recollits al Museu Faller, ubicat al c/ Montcada 32 De Xàtiva, pels autors durant un mes a comptar des de la cloenda de l’exposició. En cas contrari quedarán a disposició de la Junta Local Fallera de Xàtiva.

11.Totes aquelles qüestions que no estiguin reflectides en aquestes bases, seran resoltes per la comissió de cultura de la Junta Local Fallera de Xàtiva. 12.El jurat estarà format per tres persones idònies per a tal fi i serà designat per la Junta Local Fallera de Xàtiva. 13.La presentació de treballs a aquest premi suposa la total acceptació de les seves bases, així com la decisió del jurat, que serà inapel·lable. 14.Les bases del present concurs, es poden consultar a la pàgina del facebook de la junta local fallera i a la web de la mateixa, www.fallesxativa.es

CONCURS DE PORTADELLES

1. La JLF de Xàtiva convoca el Concurs de Portadelles ambles següents bases: 2. Podrà participar tot aquell xiquet menor de 12 anys i que cursa en qualsevol col·legi de Xàtiva. 3. El tema i la tècnica serà lliure, encara que farà referència a les falles. Ha d’estar pintat en suport flexible (paper, tela, etc.). Apart de la qualitat artística dels treballs es tindrà en compte pel jurat la idoneïtat per al fi a que es dediquen com anunciadors de les festes falleres de Xàtiva. 4. Format de la portadella.

Din-A4, en forma vertical

5. Llegenda de la portadella “Falles Infantils de Xàtiva 2019” “Festa declarada Bé d’Interès Cultural Immaterial i Festa d’Interés Turístic Autonòmic” “festa declarada patrimoni immaterial de la humanitat per la UNESCO” i amb l’escut de la ciutat i el de la Junta Local Fallera de Xàtiva.

Escuts de la ciutat i de la junta local fallera de Xàtiva

1. Els originals es presentaran pel sistema de plica, és a dir, sense firma amb lema darrere que els identifica. S’adjuntarà un sobre tancat amb la referència al mateix lema i dins del qual es farà constar el nom, edat, adreça i telèfon de l’artista i la comissió o col·legi (si cal). El nom de l’autor no figurarà a l’exterior del sobre o del treball, en cas contrari aquest quedarà desqualificat. 2. Els treballs seran entregats personalment, per agència o correu fins el dia 15 de Octubre de 2018 a la seu de la Junta Local Fallera de Xàtiva, ubicada al c/ Montcada 32 De Xàtiva, edifici de museu faller. Aquesta seu estarà oberta al públic els dijous de 20,30 a 21:30 hores. 3. S’estableixen els següents premis: 1r, 2n, 3r, 4t i 5é (es lliuraran diplomes a l’autor i comissió i Col·legi del primer premi) 4. L’acta del jurat, amb els guanyadors serà pública. L’organització es posarà en contacte telefònic i/o postal amb els guanyadors. 5. Les obres presentades quedaran en propietat de la Junta Local Fallera, que es reservarà el dret de la seva edició, sempre que es considera necessari, perdent l’autor tots els drets que sobre el mateix poguera ostentar. 6. Els originals no premiats podran ser recollitsals locals de la Junta Local Fallera, ubicada al c/ Montcada 32 De Xàtiva, edifici de museu faller,durant el mes de febrer de 2018. En cas contrari quedaran a disposició de la Junta Local Fallera de Xàtiva. 7. Els treballs presentats seran exposats en al sala d’exposicions de la Casa de la Cultura, des del 19 d’Octubre del 2018 fins el 31 d’Octubre de 2018, de 10.00 a 21,30 hores. 8. Totes aquelles qüestions que no estiguin reflectides en aquestes bases, seran resoltes per la comissió de cultura de la Junta Local Fallera de Xàtiva. 9. El jurat estarà format per tres persones idònies per a tal fi i serà designat per la Junta Local Fallera de Xàtiva.

10.La presentació de treballs a aquest premi suposa la total acceptació de les seues bases, així com la decisió del jurat, que serà inapel·lable. 11.Les bases del present concurs es poden consultar a la pàgina del facebook de la junta local fallera i a la web de la mateixa, www.fallesxativa.es

15 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

コメント


bottom of page