top of page

Crida 2018

El dissabte 24 de febrer,  les Falleres Majors de la ciutat de Xàtiva , Andrea Torres i Nerea Serrano, van viure un dels actes que esperaven amb més il·lusió des de que foren coneixedores que serien les màximes representants del col·lectiu faller Xativí.

Una posada en escena repleta de llum, música, color i pirotècnia va envoltar a les nostres Falleres Majors a l’hora de prendre el balcó de la ciutat per a anunciar a tots els fallers, veïns i gent del voltant que tan sols queden uns pocs dies per a la gran festa fallera, i convidar-los  a gaudir de cadascun dels seus actes. En aquesta vesprada no estigueren soles ja que, en tot moment, van estan recolzades per la seua Cort d´honor així com pel President de la Junta Local Fallera, Jesús González i cadascun dels membres de la mateixa, membres de la corporació municipal i les 19 comissions de la ciutat.

Tant Andrea Torres com Nerea Serrano van viure una vesprada repleta d’emocions i sentiments, la qual va culminar amb la inauguració de l’exposició del Ninot a la Casa de la Cultura de la ciutat i amb un posterior sopar on es va reunir part del col·lectiu faller.

2 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page