top of page

Entrega de premis 2020

El proper dissabte 19 de setembre a les 20:00 hores als Jardins del Palasiet tindrà lloc l’entrega de premis de les Falles de Xàtiva corresponents a l’exercici 2019/2020.

Les falles de la ciutat celebren l’acte de l’entrega de premis el 16 de Març a les portes de l’ajuntament ​ en un ambient festiu i alegre on regna la germanor fallera i el respecte cap a la resta de comissions, però aquest any a causa de la pandèmia de la Covid-19 el mateix no s’ha dut a terme per la qual cosa el pròxim dia 19 es farà entrega dels diferents premis corresponents a les falles 2020 i amb els quals clourà l’exercici 19/20.

L’acte, serà als jardins el palasiet a les 20:00h a porta tancada i on tan sols els diferents representants de les comissions falleres hi podran accedir amb les mesures de seguretat pertinents.

La Junta Local Fallera de Xàtiva no s’oblida de tots els fallers i falleres de la ciutat i ha habilitat diferents canals per poder seguir l’acte en directe, aquests són a través d’Instagram en el conter @jlfxativa, per Facebook en el conter 10 TV Digital i a la ràdio de la mà de Xtradio al canal 107.9 de la FM.

7 visualizaciones0 comentarios

Comentarios


bottom of page