top of page

Exaltació falleres majors de Xàtiva 2018

La vesprada del 28 de gener va tenir lloc al Gran Teatre de la ciutat de Xàtiva, l’exaltació de les nostres màximes representants del col·lectiu faller, Andrea  Torres i Martínez, i Nerea Serrano i Ramírez, sent l’Il·lustríssim Alcalde de la ciutat i President nat de la Junta Local Fallera l’encarregat de proclamar-les.

En aquesta vesprada Andrea i Nerea estigueren acompanyades per un gran nombre de públic assistent, tant veïns com representants del col·lectiu faller, familiars i amics.  També reberen la visita de Juntes Locals veïnes i les seues Falleres Majors com Alzira, Elda, Gandia, Burriana, Torrent, Sueca, Dénia i les festeres de Gràcia de Canals. També la Fallera Major de València Rocío Gil estigué present per acompanyar a les nostres Falleres Majors.

Les Corts d’honor, tant la infantil: Aitana Rico, Vega Caballer, Esther Martínez i Susana Pla amb els seus acompanyants Cosme Camarasa, Álvaro, Gironés, Javi Nadal, Álvaro Cucarella i David Soler, com la major: María Bautista, Sara Ventura, Marta Aldabero i Ofelia María Mira, tingueren un paper fonamental acompanyant a Andrea i Nerea i desfilant per tal de rebre les seues bandes de la mà del President de la Junta Local Fallera, Jesús González.

També passaren per l’escenari  les 19 comissions de la ciutat.

A l’acte  es va lliurar el socarrat d’honor al expresident de la JLF de Xàtiva Javier García i Paños, el qual va agrair a tota la gent que l’ha recolzat  durant tots aquests anys així com a totes i cadascuna de les comissions de la ciutat. També es va fer entrega del distintiu d’or de la Junta Local Fallera al Cos de Bombers de la Comunitat Valenciana.

Les mantenidores de l’acte van ser les Falleres Majors de Valencià de l’any 2017 Raquel Alario i Clara Maria Parejo, qui van desitjar a Andrea i Nerea que gaudiren al màxim del seu càrrec, destacant les qualitats de cadascuna d’elles per ostentar-lo. També van tindre paraules per destacar la gran feina realitzada, tant per les comissions de la ciutat com per la Junta Local Fallera.

Va ser un acte emotiu que les nostres Falleres Majors esperaven amb moltes ganes i il·lusió i que va concloure amb un vi d’honor acompanyades per familiars, amics i representants del col·lectiu faller.

17 visualizaciones0 comentarios

Commenti


bottom of page