top of page

Finalistes concurs pasdobles.

COMUNICAT FINALISTES. 

IV CONCURS PASDOBLES JUNTA LOCAL FALLERA DE XÀTIVA 

Ja són oficials els quatre pasdobles finalistes que optaran als premis “Fallera Major de Xàtiva 2020” i “Fallera Major Infantil de Xàtiva 2020”. 

El jurat tècnic format per SAÜL GÓMEZ SOLER, DAVID DOMÉNECH LLUCH i  PACO SÁNCHEZ ROCA, després d’estudiar i analitzar les peces presentades, han decidit que els quatre pasdobles finalistes per a aquesta IV edició són els que porten per lema:

  1. SONS I COLORS

  2. AIRES FALLERS 

  3. L’OFRENA FALLERA 

  4. L’ENTRADA A LA PLAÇA DE LA SEU 

Aquests pasdobles s’interpretaran per la Societat Musical “La Primitiva Setabense” en el Concert organitzat per La Junta Local Fallera de Xàtiva, a celebrar el diumenge 15 de desembre de 2019 a les 18.00 h. al Gran Teatre de Xàtiva. 

En aquest acte, a l’acabar el Concert, es farà pública la decisió de jurat. El primer dels premis (Fallera Major de Xàtiva) serà concedit pel jurat especialista, i el segon premi (Fallera Major Infantil de Xàtiva) serà seleccionat mitjançant votació popular, pel públic assistent a l’acte. Els pasdobles premiats portaran com a títol el nom de les nostres  Falleres Majors 2020.

Recorda que encara pots adquirir les entrades a la casa de cultura, casa de la joventut, música vella i gran teatre de Xàtiva (dia de l’actuació).

8 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page