Finalistes concurs pasdobles.

COMUNICAT FINALISTES. 

IV CONCURS PASDOBLES JUNTA LOCAL FALLERA DE XÀTIVA 

Ja són oficials els quatre pasdobles finalistes que optaran als premis “Fallera Major de Xàtiva 2020” i “Fallera Major Infantil de Xàtiva 2020”. 

El jurat tècnic format per SAÜL GÓMEZ SOLER, DAVID DOMÉNECH LLUCH i  PACO SÁNCHEZ ROCA, després d’estudiar i analitzar les peces presentades, han decidit que els quatre pasdobles finalistes per a aquesta IV edició són els que porten per lema:

  1. SONS I COLORS

  2. AIRES FALLERS 

  3. L’OFRENA FALLERA 

  4. L’ENTRADA A LA PLAÇA DE LA SEU 

Aquests pasdobles s’interpretaran per la Societat Musical “La Primitiva Setabense” en el Concert organitzat per La Junta Local Fallera de Xàtiva, a celebrar el diumenge 15 de desembre de 2019 a les 18.00 h. al Gran Teatre de Xàtiva. 

En aquest acte, a l’acabar el Concert, es farà pública la decisió de jurat. El primer dels premis (Fallera Major de Xàtiva) serà concedit pel jurat especialista, i el segon premi (Fallera Major Infantil de Xàtiva) serà seleccionat mitjançant votació popular, pel públic assistent a l’acte. Els pasdobles premiats portaran com a títol el nom de les nostres  Falleres Majors 2020.

Recorda que encara pots adquirir les entrades a la casa de cultura, casa de la joventut, música vella i gran teatre de Xàtiva (dia de l’actuació).

0 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo