top of page

L’Associació Estudis Fallers de Xàtiva a la xarxa

L’Associació d’Estudis Fallers de Xàtiva estrena nou web i xarxes socials per difondre les Falles de Xàtiva

L’Esfaxat és una associació cultural lligada a la tradicional festa de les Falles, en concret a la ciutat de Xàtiva, creada per diversos amants de la nostra festa per divulgar coneixements per a nodrir a totes les persones que estiguen interessades.

En l’actualitat, la principal plataforma per difondre els coneixements d’aquesta associació és la xarxa. Per això han creat el seu web, una pàgina de Facebook, una pàgina de Twitter i per suposat una pàgina de Issuu. Amb totes aquestes xarxes podran dur a terme el seu propòsit de fer arribar els seus coneixements a tots els interessats i interessades en les Falles de Xàtiva, amb un recull de llibrets de diversos anys o les fotografies dels monuments fallers que es planten any rere any a la nostra ciutat.

Des de la Junta Local Fallera de Xàtiva ens alegrem de la creació d’aquesta associació tan important per difondre les Falles de Xàtiva arreu de totes les persones interessades, i vos animem a seguir-los a xarxes per conèixer més de la tradició fallera de la nostra ciutat.

Xarxes socials d’Esfaxat:

8 visualizaciones0 comentarios

Komentáře


bottom of page