top of page

Laura Hernández i Noa Esplugues són escollides Falleres Majors de Xàtiva per al 2023


Aquest migdia s'ha produït la telefonada per part del president nat de la Junta Local Fallera en Roger Cerdà i Boluda per comunicar a Laura Hernández i Fernández i a Noa Esplugues i Sousa que han sigut escollides com a Fallera Major de Xàtiva i Fallera Major Infantil de Xàtiva per a l'any 2023, respectivament. A continuació, podeu conèixer més a fons a les que seran les màximes representants de les Falles de Xàtiva per a l'exercici 2023.


Laura Hernández i Fernández és la nova Fallera Major de Xàtiva per a les Falles 2023. Laura té 24 anys i pertany a una comissió fallera des del seu naixement, encara que l'any 2000 va canviar la falla Sant Jaume per Abú Masaifa, on s'ha mantés fins el moment. Actualment es troba centrada al seus estudis d'oposicions per a ser pedagoga teraupèutica alhora que ho compagina amb el seu treball com a monitora a una empresa d'animació, sent les seues aficions principals la música i el senderisme. En relació a la festa de les Falles, admet que li agrada molt la germanor fallera existent entre les diverses comissions de la ciutat i el seu acte preferit és l'acte de la Crida, en especial, el moment de convidar als fallers i no fallers a gaudir de les Falles. Per a ella el càrrec que actualment ostenta representa moltes cares com la de l'alegria, de la perseverància als moments de dificultat o la tristor quan s'acaba, però sobretot pensa que és un model de passió, de saber estar i d'amor per la nostra festa.


Noa Esplugues i Sousa és la nova Fallera Major Infantil de Xàtiva per a les Falles 2023. Noa té 11 anys i pertany a la falla Sant Jaume des del seu naixement, sent el seu primer acte com a fallera a la presentació de la seua comissió amb sols 23 dies de vida. Actualment cursa sisé de primària al col·legi Mare de Déu dels Socors, de la localitat veïna de Rotglà i Corberà, volent arribar a ser de major mestra d'educació física. Pel que fa a les seues aficions, és una apasionada de la gimnasia rítmica. En relació a la festa de les Falles, el que més li agrada és estar amb la seua comissió, que la vol com a la seua pròpia família, i l'acte que espera amb més ganes viure com a Fallera Major Infantil de Xàtiva és el de la Crida, perque  és un acte en el que convida a totes els xiquets i xiquetes que visquen les Falles amb ella. Per a ella el càrrec que actualment ostenta significa donar-li als xiquets i xiquetes un exemple de ser fallera.


Aquesta senyoreta i xiqueta seran qui representen les Falles de Xàtiva per tot arreu i sols esperem que gaudeixen al màxim d'aquesta experiència única.


La presentació pública de les Falleres Majors de Xàtiva per al 2023 serà el proper divendres 20 de maig a les 20:30 hores a Sant Doménec.

434 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page