top of page

Nota de premsa de la Falla Sant Jordi: La Falla Sant Jordi presenta el seu Llibret Explicatiu de 202

El passat dissabte la falla Sant Jordi va presentar el seu Llibret Explicatiu amb títol “Què Volem? Volem Falla”.

L’acte es va celebrar en la plaça Sant Jordi, lloc on planten la seua falla, va estar presentat per Guillermo Delegido, membre de l’equip coordinador, i va estar acompanyat per l’historiador i actual regidor de l’Ajuntament de Xàtiva, Hèctor Cuenca. Guillermo va explicar la temàtica d’aquest llibret, la seua portada i un breu repàs del contingut del mateix, mentre que Hèctor va parlar del seu article escrit en aquest llibret on fa un breu repàs a l’historia de les falles de Xàtiva a través dels seus monuments més innovadors.

Diversos col·laboradors del llibret explicatiu

El llibret de la Falla Sant Jordi ha estat guardonat el dos últims anys amb el premi Climent Mata al Millor Disseny i Maquetació d’un llibret de falla a nivell local. Aquest any han optat per un disseny amb tocs dinàmics de color, energia i vitalitat de la ma del groc; sense continuïtat, el llibret és una aposta pel disseny adaptat a cada apartat, intentant reflectir a cada secció els valors de cada eix sobre el qual es parla al mateix. La maquetació es presenta en doble columna i, apostant pel poder de la informació i contingut literari, amb fons de pàgines en blanc i mantenint sempre l’essència del Llibret de falla. Un any més apostem pel packaging, manualment realitzat i embolicat amb el suro amb el que es fan gran part dels monuments actualment, amb un recobriment de cartró, el mateix que utilitzen els artistes i un personal toc final amb pintura seguint els mateixos colors predominants del llibret 2020. Cada llibret és únic, ha sigut manipulat amb suma estima i cura per tal de que el lector senta l’esforç i la dedicació que s’ha dedicat a cada exemplar. Il·lusió, sentiment, passió… tot junt forma el Llibret 2020 de la Falla Sant Jordi.

Des de l’equip coordinador es troben molt satisfets del resultat del Llibret i esperen que siga del grat de totes i tots els lectors.

Podeu trobar el llibret en format digital en el següent enllaç: https://issuu.com/fallasantjordi/docs/llibret_falla_sant_jordi_2020_issuu150

0 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page