top of page

Octubre cultural J.L.F

El mes d’octubre és sinònim d’activitat fallera als carrers de la ciutat de Xàtiva, donat que hi ha moltes activitats organitzades per la junta local fallera.

El diumenge 6  des de les 11 h , amb el seu itinerari habitual a l’avinguda de selgas fins al reial de la fira, tindrà lloc la cavalcada del ninot infantil, on les 19 comissions de la ciutat lluiran magnífiques disfresses per tal de donar color a l’albereda, com cada any la primera carrossa a desfilar serà la de la fallera major de Xàtiva, Carmen Pavia i Solves i les seues dames d’honor i acompanyants a continuació seran les falles qui faran acte de presència per aquests carrers de Xàtiva.

El dia 8, Pablo Camarasa, ens recordarà la història d’alguns dels carrers més emblemàtics de Xàtiva, donat que a partir de les 22:30 h, des de la plaça la bassa fins sant Domènec.

El museu faller de Xàtiva, rebrà el dia 18 a les 20:30 h els seus nous inquilins, els ninots indultats de les falles 2019, guardons que recaigueren a la comissió murta i corts valencianes, a més a més, , també es descobrirà el panel d’honor on quedarà palesa dels guanyadors dels diferents concursos organitzats per la junta durant la setmana de falles.

La sàtira i crítica veuran la llum el 19 , amb la cavalcada del ninot, que donarà inicia les 19 h amb la carrossa de la fallera major de Xàtiva i les seues dames d’honor, per a continuació ser les comissions qui faran acte de presència a l’albereda de Xàtiva.

Un dels actes més emotius del calendari faller, tindrà lloc el 26 d’Octubre a les 20 h al gran teatre de Xàtiva, on les falleres majors de Xàtiva 2019, Laura Martí i Carmen Pavia s’acomiadaran del seu regnat a l’acte del comiat, estaran acompanyades en tot moment per les seues dames d’honor i acompanyants i com no la resta de càrrecs de les comissions.

I per finalitzar amb aquest Octubre cultural, el 27 d’aquest mes, començarà una nova etapa fallera amb el nomenament de les que a partir d’aquest dia es convertiran en les màximes representants del col·lectiu faller, Patrícia Viñes i Marives Puchades estaran acompanyades per les seues dames d’honor i acompanyants, en aquest acte de nomenament que tindrà lloc a les 18h a sant agustí.

Per als actes de comiat i nomenament, hi ha entrades que podràs recollir a la seu de la junta local els dilluns i dijous de 20:30 h a 21 h.

0 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo

Commentaires


bottom of page