top of page

Patricia i Marives, falleres majors Xàtiva 2020.

Un dels moments més esperats pel col·lectiu faller ja s’ha portat a terme, donat que el passat 2 d’agost va tindre lloc la telefonada per part de l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà a les que a partir del pròxim 27 d’octubre és convertiran en Falleres Majors de Xàtiva.

Passades les 13:30h Roger Cerdà va obrir els sobres que contenien els noms de les candidates que el jurat després de les jornades de convivència a València i Sueca va tindre a bé escollir com a falleres majors de Xàtiva.

El primer dels sobres era el de la fallera major de Xàtiva, recaiguen aquesta responsabilitat sobre Patricia Viñes i Martínez, de la comissió Joan Ramon Jiménez de la que forma part des de l’any 1992, ostentant diferents càrrecs, sent els més representatius els de fallera major infantil i fallera major en dues ocasions, sent també dama d’honor de la fallera major de Xàtiva l’any 2017.

Una vegada descobert el nom de Patricia, fou el torn de la fallera major infantil de Xàtiva, el sobre amb l’acta contenia el nom de Marives Puchades Díaz, de Ferroviària, comissió a la qual pertany des que va nàixer l’any 2009 i actualment està en possessió del distintiu d’or.

Ambdues és van sentir molt emocionades al rebre la telefonada de l’alcalde de Xàtiva i molt animades a complir amb els fallers i les falleres de Xàtiva, sent ambaixadores per allà on vajen.

Una vegada va finalitzar l’acte a l’ajuntament, els components de la junta local fallera encapçalada pel president de la junta Jesús González , les falleres majors de la ciutat, LauraCarmen i la regidora de falles, Maria Beltranvisitaren els domicilis de Marives i Patricia per tal de transmetre l’enhorabona per part del col·lectiu faller.

Jesús González, va aprofitar aquest dia per a donar l’enhorabona a les candidates escollides així com també a Nieves Maria Pla, candidata a fallera major infantil de Xàtiva, pel seu comportament exemplar a les jornades de convivència, animant a la mateixa i altres falleres a presentar-se novament.

6 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page