top of page

Presentacions de Patrícia i Marives com a Falleres Majors de Xàtiva 2020

Aquest cap de semana la ciutat de Xàtiva s’ha engalanat degut a dos dels actes més importants del món faller xativí com són les Exaltacions de les Falleres Majors de Xàtiva. En este cas ha sigut el torn de Patrícia Viñes i Martínez, i Marives Puchades i Díaz per viure en primera plana un dels actes més emotius que hi han.

El dissabte 1 de febrer fou el torn de Patrícia, que junt a Desirée, Gemma, Kaltoum i Laura fou exaltada com a Fallera Major de Xàtiva per a l’any 2020. Com a sorpresa per a Patrícia vam contar amb Carla Sanchis com a presentadora de l’acte, perque Carla fou la Fallera Major de Xàtiva l’any 2017 i contà amb Patrícia com a part de la seua Cort d’Honor.

Durant l’Exaltació es va fer el lliurament de l’Insignia d’Or de la Junta Local a Javier García i Paños, qui ha sigut president d’aquesta entitat durant 12 anys ininterromputs; i del Socarrat d’Honor a Pepe Sanchis i Martínez, director de la Casa de la Cultura fins el passat 2019 qui és un gran estudiós de les falles setabenses.

Per acompanyar a la nostra Fallera Major vam tindre l’honor de contar amb la presència de Consuelo Llobell i Frasquet, Fallera Major de València 2020. També vingueren la Festera de Gràcia de Canals, les Falleres Majors d’Elda i Dènia, i els Vendimiadors Majors de la Vendimia de Jumilla.

A més a més com vam anunciar la setmana passada Rocío Gil i Uncío fou l’encarregada de ser la mantenidora d’aquest acte, i finalment vam contar amb el tenor natural de Xàtiva Ignacio Giner per interpretar l’himne de la Comunitat Valenciana, que també ho va fer el dia després.

El dia següent fou el torn de Marives, que junt a Laura, Amparo, Sofía, Mireia, Álvaro, Óscar, Guillem, Hugo i Marc fou exaltada com a Fallera Major Infantil de Xàtiva per a l’any 2020. Per presentar l’acte d’Exaltació contarem amb Daniela Bernabeu, fallera de la comissió de Ferroviària, de la qual forma part Marives, i Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil de Xàtiva l’any 2019.

En aquest cas la nostra Fallera Major Infantil fou acompanyada per la Festera de Gràcia Infantil de Canals, les Falleres Majors de Fortaleny, Elda, Torrent, Gandia, Dènia i Borriana, la Representant Infantil de l’Associació Fallers pel Món i els Vendimiadors Infantils de la Vendimia de Jumilla.

Per tal de desenvolupar la important tasca de mantenidora de l’acte vam contar amb Sara Larrazábal i Bernal, qui va formar un gran vincle amb Marives i fou reflexat durant el seu discurs. D’aquesta forma Sara es va estrenar com a mantenidora d’un acte d’exaltació des de que va deixar de ser Fallera Major de València.

Amb aquestos dos actes es va donar el començament d’un any inoblidable per a les 15 persones anteriorment esmenades, que en tan sols un mes veuran la seua estimada Xàtiva amb l’olor a pólvora, els monuments que es planten als carrers, els pasacarrers i moltes més coses que caracteritzen la gran festa dels valencians, i viuran una gran barreja de sentiments que ja coneixien i altres tants que no.

Recepció amb les diferents comissions de la ciutat

Recepció amb els representants de Canals, Dènia, Elda i Jumilla

Patrícia i la seua Cort d’Honor D’esquerre a dreta: Kaltoum, Desirée, Patrícia, Gemma i Laura

Carla Sanchis com a presentadora de l’acte

Roger Cerdà imposa la banda de Fallera Major de Xàtiva a Patrícia Viñes

Javier García rep la Insiginia d’Or de la junta local

Pepe Sanchis rep el Socarrat d’Honor

Consuelo Llobell, Fallera Major de València 2020, saluda als assistents

Quadre plàstic

Rocío Gil com a mantenedor de l’acte

Recepció amb les diferents comissions de la ciutat

Recepció amb els representants de Canals, Dènia, Elda, Fallers pel Mòn i Jumilla

Daniela Bernabeu com a presentadora de l’acte

Marives a l’escenari

Marives és exaltada com a Fallera Major Infantil de Xàtiva

Els acompanyants reben la insignia de la Junta Local Fallera de Xàtiva

Marives posa el corbatí a l’estandart de la Junta Local Fallera de Xàtiva

Quadre plàstic

Sara Larrazábal com a mantenedor de l’acte

Ignacio Giner interpretant l’himne regional


2 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page