top of page

Presentació Llibret falla Espanyoleto




































Divendres 15 de febrer, a les 21:00 al casal de la comissió va fer la presentació del llibret explicatiu 2019. Contàrem amb la presència de les nostres Falleres Majors Amparo Vidal i Revert i Daniela Fuentes i Vercher acompanyades dels seus presidents, Ignacio Valencia i Alberto Ordiñana, i de la Fallera Major Infantil de Xàtiva Carmen Pavía i Solves, acompanyada de la seua cort d’honor i acompanyants. També contàrem amb l’estimada presència del nostre artista faller Pere Baenas i García, al qual dedicaem un especial al lllibre.

La presentació va constar de dues parts perquè el llibret d’enguany consta de dos volums.

El primer volum té com a lema “L’art a les falles” i va ser presentat per la coordinadora del llibret Isabel Marina Sànchez, que ens va parlar de les parts en que està dividit el llibret i la temàtica d’aquest. Ens va mostrar unes diapositives representatives d’eixes parts com el protocol, els esbossos dels monuments, dels articles fets pels col.laboradors i de les imatges i fotografies que ilustren el llibret.


I el lema del segon volum és “Pere Baenas, 40 anys fent el ninot”. Va ser presentat pel seu coordinador Juan Ramón Alcocer i ens va parlar un poc de la trajectòria de Pere com artista faller, des dels seus inicis fins a l’actualitat. Va fer referència a la quantitat de monuments fets per ell, tant falles com fogueres d’Alacant i els premis aconseguits, com els seus primers premis a la secció especial de València i altres poblacions, i primers premis de secció especial a Alacant, el que l’ha portat a ser considerat un dels millors artistes fallers de l’actualitat sinó el millor. Al final d’aquesta part ens va dirigir unes paraules el propi Pere per agrair la tasca realitzada.

aquesta noticia ha estat facilitada per la comissió.

5 visualizaciones0 comentarios
bottom of page